DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Rok 2007

Na podzim se konaly již tradiční Hubertovy jízdy. Některých jsme se také zúčastnily, skvěl byla Podzimní vyjížďka v Lašťanech, také na Lovecké chatě u pana Sedláčka a v neposlední řadě také v JK Derby v Bohuňovicích.

Merrill Pavča Honza

2. a 3. září 2007 se na Lovecké chatě v Horce konalo Mistrovství mládeže. Zástupce jsme měli v Trailu Pavču Svobodovou a v reiningu Leňu Trochtovou. Holkám se bohužel nepodařilo dosáhnout na stupně vítězů, ale obě zajely velice pěkné jízdy. Děkujeme za reprezentaci.

     

Dne 18. srpna 2007 jsme uspořádali již 2. westernový den v Benátkách. Opět se jednalo o neoficiální závody a tentokrát se k nám sjelo kolem 25 koní. Disciplíny byly 4: trail, w.horsemanship a rychlostní disciplíny. Celý den bylo nádherně, počásí se umoudřilo a celý den svítilo sluníčko. Večer nám přijela zahrát super kapela Hubertus. Tancovalo a pilo se opět až do rána.

Pár fotek:

Dne 29. dubna 2007 jsme pořádali 1. westernový den. Byly to takové menší neoficiální závody.  Sjelo se kolem 20 koní a jezdců a ti se mezi sebou utkali v 5 disciplínách:western horsemanship, trail, free style reining, barrell race a pole bendig.Počasí nám krásně vyšlo, bylo nádherně, takže závody se skvěle vyvedli.  Večer jsme se všichni sešli na zábavě, kde jsme to pořádně zapili a tancovali jsme až do rána... 

    

Další fota jsou ve fotogalerii!!!