DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Rok 2012

  • JARNÍ HOBBY ZÁVODY RADKOVA LHOTA

     

    V neděli 15.4. naše početná výprava vyrazila na hobby závody do Radkové Lhoty. Skoro na všech závodech pořádaných na tomto místě je největší výhodou,že si můžete zajet jak parkury,tak rychlostky,navíc organizace závodů je super,takže se sem rádi vracíme...

    Za naši sekci startovala Petra s koníky Jenny a Enriko, dále pak Káťa Venská se Samuelem. Vyzkoušet atmosféru závodů jela i Pája Slepicová se svým Chiccem.

     Jako první soutěž se jel křížkový parkur na limitovaný čas. Zde startovala Petra s Jenny, která vybojovala 5.místo a Pája s Chiccem. Tato dvojice si ze svého prvního závodu vůbec a ještě ke všemu parkuru :) odvezla nádherné první místo!!

     Následoval parkur mini rovněž na limitovaný čas. Tento parkurek šla opět Pája s Chiccem, v konkurenci 30 – ti koní vybojovala Pája svou čistou jízdou druhé místo. V této soutěži startovala i Kačka se Samem,  bohužel však bez umístění. Cílem však bylo vytáhnout koníky po dlouhé době někam na závody a hlavně se rozkoukat..

     Další soutěží byl cross mini. V této soutěži zkusila své štěstí Petra s oběma koníky.

    Velkým překvapením byly výkony jak Enrika,tak hlavně Jenny, která statečně bojovala s nástrahami tratě s čistě terénními skoky. Enriko se umístil jako druhý, Jenny pak čtvrtá.

     Kačka následně startovala v soutěži dvoufázové skákání, kde bohužel nešťastnou náhodou sama  nohou shodila překážku a nemohla tak promluvit do umístění..

     K večeru pak následovali westernové soutěže a to barrel race,pole bending a klíčová dírka. V barelech Petra a Enriko vybojovali 4.místo, v tyčích pak s Jenny místo třetí a v klíčové dírce s Jenny ….. místo.

    Závody hodnotím jako velice vydařené a těším se na další.


     

  • Dne 17.3 se konaly závody typu "D" v Popkovicích u Pardubic, kterých se zlčastnila Lucie s Chary :-) po zimě se rozkoukali a taky byli dost veselí, ale i přes to zajeli slušné jízdy a opravdu nečekané bylo prvenství v Barrel Racingu :-) Tak příště se jim povede určitě ještě lépe :-)   Foto ve fotogalerii

  • Dne 27.3. se konaly koňské trhy v Polsku ve vesnici Skaryszew na louce.. Cesta nám trvala 8 hodin takže dohromady 16 :-D celkem psycho :-D jelo nás celkem dost :Peťa, Jirka, Mira, Děda z Choliny a děda v Pňovic, Lucik , Lena a Dál známý z myslechovic apod..Bylo tam spoustu tažných koní, ale i poníci a lehčí koně:-) Dále spoustu věci jako např. : Chomouty a postroje, udidla, ohlávky, uzdečky a také sedla mnoho dalších výrobků jak z kůže tak i kovu apod..Fotky naleznete ve fotogalerii